'Βασικές Aρχές Ιατρικής Γενετικής και Γονιδιωματικής στην Υγεία' - Έναρξη αιτήσεων εγγραφής 3ου κύκλου

1695893646

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη των αιτήσεων εγγραφής του 3ου κύκλου του προγράμματος Εξ’αποστάσεως Επιμόρφωσης (eLearning) "Βασικές Aρχές Ιατρικής Γενετικής και Γονιδιωματικής στην Υγεία", το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ).

Περισσότερα...

Επιστολή που λάβαμε από την ΕΛΙΤΟΥΡ προς ενημέρωση όλων

1688037565

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας που διοργανώνεται από τον Πρόεδρο της Ελιτούρ, Πρόεδρο ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη μαζί με το Δ.Σ. του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας - Ελιτούρ, καθώς και με άλλους φορείς, στις 14 - 15 Δεκεμβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής.

Περισσότερα...

Αίτημα της ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α. προς την Εθνική Αρχή και Απόφαση επί του αιτήματος

1688037249

Βρείτε συνημμένα την Επιστολή της ΕΛ.Ε.Ι.Υ.Α. προς την Εθνική Αρχή σχετικά με τη λειτουργία του μητρώου δοτών και δοτριών και την απόφαση επι του αιτήματος εκ μέρους της Αρχής.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας μας ιστοσελίδας

1681847944

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι Online. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα, δράσεις και συνέδρια σχετικά με την Ι.Υ.Α. Η ιστοσελίδα μας που αναπτύχθηκε από την imarketing.gr με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών είναι φιλική για κινητές συσκευές και περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή της.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση έναρξης 2ου κύκλου προγράμματος εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης Βασικές Αρχές Ιατρικής Γενετικής

1680417167

Ανακοινώνεται η έναρξη αιτήσεων εγγραφής του 2ου κύκλου του Προγράμματος Εξ’αποστάσεως Επιμόρφωσης (eLearning) "Βασικές Aρχές Ιατρικής Γενετικής και Γονιδιωματικής στην Υγεία" που διοργανώνεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α.

Περισσότερα...